Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 40χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε για πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Σπάρτης και ευρύτερα της Λακωνίας μετά τη σύλληψη 40χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη κόρη του από τα τέσσερα της χρόνια.

Η φρίκη για το μικρό κοριτσάκι κράτησε 5 χρόνια με τον πατέρα της να την εκβιάζει συναισθηματικά ότι αν μιλούσε για το τι της έκανε, θα τον έκλεινα στη φυλακή.

Ο 40χρονος άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης χθες το απόγευμα. Σε βίντεο από το lakonikos.gr φαίνεται πως κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, συγκεντρωμένοι πολίτες τον περίμεναν για να τον γιουχάρουν ενώ τον αποδοκίμασαν έντονα με βρισιές και άλλες εκφράσεις για τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρους του ίδιου του παιδιού.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα συνοδεία αστυνομικών και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Στο Δικαστικό Μέγαρο η διαδικασία κράτησε πάνω από 1,5 ώρα και μετά την προσαγωγή του και στον ανακριτή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (12/8) στις 10:00 το πρωί, ενώ μέχρι τότε θα κρατηθεί. Επίσης διορίστηκε αυτεπαγγέλτως και ο δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση
Η φρικαλέα υπόθεση ήρθε στο φως όταν 9χρονη λύγισε και αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα τραγικά περνούσε στα χέρια του πατέρα της. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση και μένουν σε χωριστά σπίτια σε χωριό της Σπάρτης. Η μητέρα της  9χρονης έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι από το δεύτερο σύζυγο

Μόλις η μητέρα έμαθε από την κόρη της τα όσα ζούσε απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές και κατήγγειλε πως ο πρώην άνδρας της, προέβαινε την τελευταία 5ετία σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδερφός της μικρής εντόπισε στο σπίτι του πατέρα του ένα προφυλακτικό και τον ρώτησε τι είναι αυτό. Εκείνος απάντησε πως είναι της φίλης του.

Επιστρέφοντας όμως, στο σπίτι ο μικρός εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη μητέρα του με την αδερφή του να είναι παρούσα στη συζήτηση. Όταν το κορίτσι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και όταν η μητέρα της την ρώτησε τι συμβαίνει άρχισε να της μιλά για τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

Σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος στην Αστυνομία: «Αναφέρεται ότι την 18:10 ώρα χθες (08-08-2024), προσήλθε στο Τ.Α. Σπάρτης η 37χρονη μητέρα και κατήγγειλε ότι, ο 40χρονος πρώην σύζυγος της, ιδιωτικός υπάλληλος, την τελευταία τουλάχιστον πενταετία και σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες ημερομηνίες, τόσο στην… (αναφέρεται η τοπική κοινότητα Σπάρτης) όσο και στην Αθήνα Αττικής, όπου διέμεναν παλαιότερα, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους».

Όμως η γυναίκα δεν μίλησε μόνο για τις διεστραμμένες πράξεις του 40χρονου στην 9χρονη αλλά και στο γεγονός ότι ο πατέρας φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο τις ασελγείς πράξεις στο παιδί.

Μετά από την καταγγελία της μητέρας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και ο 40χρονος συνελήφθη στο σπίτι του σε χωριό της Σπάρτης.

Επίσης μετά από έλεγχο στην οικία του : Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του, ενώ σε επακολούθησα νομότυπη έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές (X-BOX, PLAYSTASION). Ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Κατασχεθέντα (κινητό τηλέφωνο- παιχνιδομηχανές) θα αποσταλούν αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Παραγγέλθηκε διενέργεια εξέτασης της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης».

Επίσης εκείνο που θα εξεταστεί είναι αν το φωτογραφικό υλικό με την ίδια του την κόρη το είχε για ιδιωτική χρήση ή το διακινούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο σε σάϊτ παιδόφιλων.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook