To βίντεο δείχνει τη στιγμή που αστυνομικοί της Τροχαίας και ΟΠΚΕ πέρασαν μέσα από τις φλόγες με κίνδυνο να καούν στον Μαραθώνα κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού των πολιτών.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται από χτες η Αττική με την φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα να έχει εξαπλωθεί λόγω των θυελλωδών ανέμων σε πολλούς οικισμούς της ΒΑ Αττικής.

Στην δίνη της φωτιάς βρέθηκε χτες το βράδυ και ο Μαραθώνας, όπου αστυνομικοί της Τροχαίας ΟΠΚΕ κλήθηκαν σε έναν ακόμη απεγκλωβισμό από τους δεκάδες που έχουν επιχειρήσει.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί κατάφεραν με αυταπάρνηση να βοηθήσουν όσους δεν μπορούσαν να μετακινηθούν με ιδία μέσα για να ξεφύγουν από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα.

Το φώς της δημοσιότητα είναι ένα βίντεο που μετέδωσε το OPEN που δείχνει τον ηρωισμό των αστυνομικών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να απομακρύνουν τους κατοίκους της περιοχής.

Στο βίντεο φαίνεται αστυνομικοί κοντά στο φράγμα του Μαραθώνα να περνούν μέσα από τη φωτιά με κίνδυνο να εγκλωβιστούν για να απομακρύνουν πολίτες από την περιοχή.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και οι άνδρες της ΟΠΚΕ και της Τροχαίας πρόλαβαν τελευταία στιγμή να μην εγκλωβιστούν, ενώ απομάκρυναν με επιτυχία τους πολίτες που κινδύνευαν από τη φωτιά .

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις