Καίγεται το Αστεροσκοπείο της Πεντέλης, οι φλόγες προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στο σχολικό συγκρότημα της περιοχής, δραματική η κατάσταση στα Άνω Βριλήσσια.

Μεγάλες οι ζημιές στο Γυμνάσιο-Λύκειο και το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης , προκάλεσε η φωτιά που μαίνεται από το πρωί στην Πεντέλη και έχει καταστρέψει δάσος και σπίτια.

Δυστυχώς πριν από λίγο η φωτιά μπήκε και στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Πεντέλης οι φλόγες
Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Λόφο Κουφού στην Πεντέλη μπήκε η μεγάλη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε στον Βαρνάβα και απειλεί τη βορειοανατολική Αττική.

Το meteo.gr δημοσίευσε φωτογραφία από τις φλόγες, εξηγώντας ότι η φωτιά απειλεί σημαντικές εγκαταστάσεις, τεχνολογίες, κόπους και προσπάθειες ερευνητικών ετών.

Δήμαρχος Βριλησσίων : Η φωτιά βρίσκεται σε τρία σημεία της περιοχής – Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη
Για την πάρα πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί το απόγευμα της Δευτέρας μίλησε στο ΕΡΤΝews o δήμαρχος της πόλης στην Βορειοανατολική Αττική, Γιάννης Πισιμίσης. Όπως είπε η φωτιά έχει προχωρήσει τόσο στο ρέμα Βριλησσού από την ανατολική πλευρά της πόλης, από την οδό Καλαβρύτων, η οποία χωρίζει τα Άνω Βριλήσσια από την περιοχή Κρασά. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι πύρινες φλόγες ξεπηδούν ανάμεσα σε σπίτια στις οδούς Παπαφλέσσα και Σεβαστιανού τονίζοντας ότι η φωτιά βρίσκεται σε τρεις πλευρές στην πόλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook