Η πύρινη λαίλαπα που έχει χτυπήσει την Αττική δεν λέει να κοπάσει με τους κατοίκους των περιοχών που απειλούνται να δίνουν μάχη δίπλα στους πυροσβέστες με όποιο τρόπο μπορούν

Στη μάχη με τις φλόγες στα Βριλήσσια που έπληξαν καταστρέφοντας κατοικίες και επιχειρήσεις και ο ιερέας της περιοχής. Κρατώντας κλαδιά προσπαθεί μαζί με άλλους να «τιθασεύσει» τη φωτιά σε ένα σημείο του δρόμου που αναζωπυρώθηκε με τις φλόγες να ξεπερνούν τα δύο μέτρα.

«Πολύ δύσκολα τα πράγματα παιδιά. Μόνο ο Θεός να βάλει το χέρι του για να σωθεί η πατρίδα μας την οποία για άλλη μία φορά μας την καταστρέφουν», είπε καταπονημένος στην κάμερα του ΣΚΑΙ και συνέχισε:

«Δύσκολη η κατάσταση αδελφέ. Καλή δύναμη στο δικό σας έργο (σ.σ. των δημοσιογράφων), στους εθελοντές και στους πυροσβέστες μας. Να είστε καλά, καλή δύναμη.

Εγώ έδωσα μία μικρή βοήθεια. Ό,τι μπορούμε όλοι μαζί για να σώσουμε την πατρίδα μας. Όλοι μαζί μία προσευχή στην Παναγία μας της οποίας φτάνει η εορτή, να την παρακαλέσουμε για να σώσει την πατρίδα μας αδέλφια», είπε στο τέλος ο ιερέας και προχώρησε προς την υδροφόρα για να δώσει τη βοήθειά του για ακόμη μία φορά.

Η κατάσταση στα Βριλήσσια παραμένει δραματική, ενώ ήχησε και το 112 για φωτιά στο Γέρακα . Η φωτιά έχει περικυκλώσει τους δρόμους με τις επίγειες δυνάμεις να επιχειρούν μόνες τους αφού τα εναέρια μέσα σταμάτησαν λόγω της νύχτας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook