Ο δρόμος προς την είσοδο του πάρκινγκ στις Μηλιές υποχώρησε και “έπεσε” ένα μεγάλο τμήμα του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 15 αυτοκίνητα τουριστών που ήταν παρκαρισμένα εκεί.

Απίστευτες είναι οι εικόνες από την κατάρρευση τμήματος δρόμου που οδηγούν στο πάρκινγκ στις Μηλιές Πηλίου, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα τουριστών να έχουν εγκλωβιστεί.

Όπως γράφει το gegonota.news, ο δρόμος βρισκόταν στον «αέρα» μετά τις πλημμύρες του 2023. Παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων, δεν υπήρξε αποκατάσταση. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αν και η πρόσβαση και είσοδος στο πάρκινγκ είχε απαγορευτεί, οι απαγορευτικές κορδέλες αφαιρέθηκαν και ο δρόμος δόθηκε προς χρήση χωρίς να έχουν προηγηθεί έργα αποκατάστασης.


Το τμήμα του δρόμου που βρίσκεται στην είσοδο του πάρκινγκ, “έπεσε” στις 4 τα ξημερώματα, και το τμήμα που υποχώρησε “έσκασε” στο ρέμα.

Από τύχη δεν υπάρχουν ζημιές σε 15 παρκαρισμένα αυτοκίνητα εντός του οικοπέδου του πάρκινγκ, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι ιδιοκτήτες ξενώνων αντίκρισαν την εικόνα της καταστροφής.


Η αστυνομία τοποθέτησε στις 7 το πρωι κορδέλες που απαγορεύουν την είσοδο στο πάρκινγκ αλλά το πρόβλημα είναι να βγουν με ασφάλεια τα αυτοκίνητα που βρίσκονται παρκαρισμένα εντός.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα γίνει μπάζωμα στον δρόμο σήμερα αλλά οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα. Οποιος ήθελε να ταξιδέψει σήμερα και να αναχωρήσει από τις Μηλιές παραμένει εγκλωβισμένος αν έχει το αυτοκίνητο του στο στο πάρκινγκ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook