Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν χτες στο λιμάνι της Άνδρου με τον αέρα να λυσσομανά και το πλοίο να φεύγει ενώ ΙΧ και επιβάτες προσπαθούσαν να μπούν από την μπουκαπόρτα.

Μετά τα βίντεο που είδαν το φώς της δημοσιότητας χτές από το λιμάνι της Άνδρου συνελήφθη στην Κάρυστο ο καπετάνιος του πλοίου SAONISOS της Saos Ferries
Ο καπετάνιος συνελήφθη και κατηγορείται για παραβίαση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα «περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων», με εντολή που είχε δώσει νωρίτερα ο εισαγγελέας της Σύρου.

@

♬ –

Η εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του καπετάνιου δόθηκε μετά τις εικόνες που είδαν το φώς της δημοσιότητας με το ΙΧ αυτοκίνητο να φαίνεται να αδυνατεί να ανέβει στο πλοίο με πολίτες να προσπαθούν να το σπρώξουν ενώ και οι ίδιοι τελικά έτρεξαν να επιβιβαστούν, ενώ είχε αρχίσει να σηκώνεται η μπουκαπόρτα τρου πλοίου που αναχωρούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο «έμεινε» στον καταπέλτη, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο να σπεύδουν να βοηθήσουν.

Τότε ο καπετάνιος αποφασίζει να αναχωρήσει εσπευσμένα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν ανασηκώνοντας, όπως καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο, την μπουκαπόρτα.

Όταν τελικά βλέπουν πως δεν τα καταφέρνουν τρέχουν να επιβιβαστούν με κίνδυνο να γλιστρήσουν και να βρεθούν στη θάλασσα.

Τελικά στην Άνδρο, λόγω της εσπευσμένης αναχώρησης του πλοίου, έμειναν δύο αυτοκίνητα και 7 επιβάτες , που σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η πλοιοκτήτρια εταιρία επρόκειτο να αναλάβει τα έξοδα για τη διανυκτέρευση τους στο νησί και την αναχώρηση τους σήμερα το πρωί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook