Η 62χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της από τον 36 χρόνο ανιψιό της, που την επισκεπτόταν συχνά.

Σε σοκ βρίσκεται το χωριό Περίβλεπτος στα Ιωαννίνα, όπου μια 62χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι της.

Η 62χρονη γυναίκα , βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς χτυπήθηκε με καραμπίνα στο στήθος.Τη γυναίκα βρήκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της από τον 36 χρόνο ανιψιό της, που την επισκεπτόταν συχνά και έμενε πολλές φορές μαζί της, σύμφωνα με το epirusgate.gr.

Ο 36χρονος ειδοποίησε την αστυνομία , με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να τον ανακρίνουν αυτή την ώρα, καθώς εξετάζονται από την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της δολοφονίας, με κυριώτερο το οικονομικό. Ο ιατροδικαστής βεβαίωσε πριν λίγο τα αίτια θανάτου , που προήλθαν από σφαίρες πυροβόλου όπλου στο στήθος και στην κοιλιά της γυναίκας.

«Ήταν μία πολύ καλή ήσυχη γυναίκα η 62χρονη .Έκανε παρέα με αρκετές γυναίκες όπου πήγαιναν στο σπίτι της για καφέ και κουβέντα , είπε μιλώντας στο epirus-tv-news κάτοικος της Περιβλέπτου ,το χωριό όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί η άτυχη γυναίκα.

Οπως είπε ο κάτοικος η 62χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό το τα τελευταία 2 περίπου χρόνια καθώς ζούσε στην Αθήνα με την κόρη της .

Ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ σημείωσε ο κάτοικος και την βοηθούσε σε κάποιες δουλειές που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της .

Ο ίδιος δεν είχε ακούσει ποτέ κάποια φασαρία ή καβγά στο σπίτι της 62χρονης ούτε άκουσε κάποιον πυροβολισμό, όπως σημείωσε .Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι είπε και απορούμε ποιος μπορεί να ήταν αυτός που ήθελε το κακό της γυναίκας .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook