Τη δολοφονία της θείας του με κυνηγετική καραμπίνα ομολόγησε ο ανιψιός της. Ο 36χρονος έπαιζε από την αρχή θέατρο καθώς ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρήκε νεκρή την γυναίκα

Ο 36χρονος ανιψιός ήταν αυτός που είπε ότι βρήκε νεκρή τη θεία του το πρωί της Παρασκευής (16/8) στο σπίτι της στη Περίβλεπτο Ιωαννίνων και ειδοποίησε την Αστυνομία, κάνοντας τον ανήξερο.

Μάλιστα ο 36χρονος ήταν ο πρώτος που ανακρίθηκε καθώς , θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος. Η πράξη του αποδίδεται σε οικονομικό κίνητρο.

Ο ιατροδικαστής βεβαίωσε πριν λίγο τα αίτια θανάτου , που προήλθαν από σφαίρες πυροβόλου όπλου στο στήθος και στην κοιλιά της 62χρονης γυναίκας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 62χρονη γυναίκα , βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς χτυπήθηκε με καραμπίνα στο στήθος.Τη γυναίκα βρήκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της ο 36 χρόνος ανιψιό της, που την επισκεπτόταν συχνά και έμενε πολλές φορές μαζί της, σύμφωνα με το epirusgate.gr.

«Ήταν μία πολύ καλή ήσυχη γυναίκα η 62χρονη .Έκανε παρέα με αρκετές γυναίκες όπου πήγαιναν στο σπίτι της για καφέ και κουβέντα , είπε μιλώντας στο epirus-tv-news κάτοικος της Περιβλέπτου ,το χωριό όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί η άτυχη γυναίκα.
Όπως είπε ο κάτοικος η 62χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό το τα τελευταία 2 περίπου χρόνια καθώς ζούσε στην Αθήνα με την κόρη της .
Ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ σημείωσε ο κάτοικος και την βοηθούσε σε κάποιες δουλειές που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της .
Ο ίδιος δεν είχε ακούσει ποτέ κάποια φασαρία ή καβγά στο σπίτι της 62χρονης ούτε άκουσε κάποιον πυροβολισμό, όπως σημείωσε Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι είπε και απορούμε ποιος μπορεί να ήταν αυτός που ήθελε το κακό της γυναίκας .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook