Τη δολοφονία της θείας του με κυνηγετική καραμπίνα ομολόγησε ο ανιψιός της. Ο 36χρονος έπαιζε από την αρχή θέατρο καθώς ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρήκε νεκρή την γυναίκα

Ο 36χρονος ανιψιός ήταν αυτός που είπε ότι βρήκε νεκρή τη θεία του το πρωί της Παρασκευής (16/8) στο σπίτι της στη Περίβλεπτο Ιωαννίνων και ειδοποίησε την Αστυνομία, κάνοντας τον ανήξερο.

Μάλιστα ο 36χρονος ήταν ο πρώτος που ανακρίθηκε καθώς , θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος. Η πράξη του αποδίδεται σε οικονομικό κίνητρο.

Ο ιατροδικαστής βεβαίωσε πριν λίγο τα αίτια θανάτου , που προήλθαν από σφαίρες πυροβόλου όπλου στο στήθος και στην κοιλιά της 62χρονης γυναίκας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 62χρονη γυναίκα , βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς χτυπήθηκε με καραμπίνα στο στήθος.Τη γυναίκα βρήκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της ο 36 χρόνος ανιψιό της, που την επισκεπτόταν συχνά και έμενε πολλές φορές μαζί της, σύμφωνα με το epirusgate.gr.

«Ήταν μία πολύ καλή ήσυχη γυναίκα η 62χρονη .Έκανε παρέα με αρκετές γυναίκες όπου πήγαιναν στο σπίτι της για καφέ και κουβέντα , είπε μιλώντας στο epirus-tv-news κάτοικος της Περιβλέπτου ,το χωριό όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί η άτυχη γυναίκα.
Όπως είπε ο κάτοικος η 62χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό το τα τελευταία 2 περίπου χρόνια καθώς ζούσε στην Αθήνα με την κόρη της .
Ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ σημείωσε ο κάτοικος και την βοηθούσε σε κάποιες δουλειές που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της .
Ο ίδιος δεν είχε ακούσει ποτέ κάποια φασαρία ή καβγά στο σπίτι της 62χρονης ούτε άκουσε κάποιον πυροβολισμό, όπως σημείωσε Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι είπε και απορούμε ποιος μπορεί να ήταν αυτός που ήθελε το κακό της γυναίκας .

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις