Η 29χρονη δικηγόρος με καταγωγή από την Αρμενία, στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή, αρνήθηκε όσα της αποδίδονται, αλλά έπεισε για την αθωότητα της. Ο Δικηγορικός Σύλλογος θα κινήσει και την πειθαρχική διαδικασία σε βάτος της.

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 29χρονη δικηγόρος με καταγωγή από την Αρμενία που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών.

Η δικηγόρος είχε συλληφθεί στον Κολωνό , όταν η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που αφορούσαν τη δράση της στη διακίνηση ναρκωτικών, εντόπισαν στο αυτοκίνητό της 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με 33,8 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Η 29χρονη κατηγορουμένη σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε με απολογητικό υπόμνημα τις κατηγορίες πλην όμως δεν έπεισε για την αθωότητα της και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Παράλληλα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με εντολή του προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, έστειλε έγγραφο προς τις δικαστικές αρχές και ζητεί τα στοιχεία του φακέλου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 29χρονης δικηγόρου.. Σκοπός είναι να κινηθεί από το Δικηγορικό Σύλλογο η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της δικηγόρου και να της αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τη γυναίκα λίγο πριν από 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα.

Η 29χρονη συνελήφθη και το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Αναφέρεται ότι, την 00:50’ ώρα της 14-08-2024, στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ν. κατελήφθη η δράστις, επαγγέλματος δικηγόρος, να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σαράντα (40) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους -33,8- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• Κοκαΐνη βάρους -33,8- γραμμαρίων
• Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• Μία ζυγαριά ακριβείας

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 14-08-2024, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook