Συνελήφθησαν 5 Βούλγαροι που προκάλεσαν το επεισόδιο και αναζητούνται 3 μπράβοι από το beach bar

Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γνωστό beach bar της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ένας άντρας τραυματίστηκε στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ένας ακόμη τραυματίστηκε από μαχαίρι και ένας υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις είναι υπήκοοι Βουλγαρίας.

Το άγριο επεισόδιο στο beach bar της Χαλκιδικής ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή μια ομάδα Βουλγάρων τσακώθηκαν με το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη.

Έπεσε άγριο ξύλο , ενώ ακούστηκαν και 5-6 πυροβολισμοί .

Όταν στυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν με τη σειρά τους το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν πλησίον. Μετά από διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Με την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο οι αστυνομικοί εισήλθαν στο εσωτερικό όπου εντόπισαν και έπιασαν πέντε αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη.

Τι περιγράφει εθελοντής διασώστης, αυτόπτης μάρτυρας

Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκομένους οι οποίοι ενεπλάκησαν σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας…

Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο σαν πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο…

Κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για να χειριστώ το περιστατικό διότι ηταν η πρώτη φορά που κλήθηκα να αντιμετωπίσω τραύμα από σφαίρα…

Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού οι ζωτικες του ενδείξεις ήταν πιεση 200 με 135 και165 σφυγμούς…

Τα 2 ασθενοφόρα παρελαβαν και τους τρεις τραυματίες για τα περαιτέρω και τη μεταφορά τους στο κέντρο υγείας κασανδρείας και στο νοσοκομείο πολυγύρου…

Πληροφορίες για νεκρό μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω την ανάρτηση δεν υπάρχει και σας το λέω 100% και οτιδήποτε άλλο είναι ψευδές.

Πως άρχισε η αιματηρή συμπλοκή στο beach bar
Σύμφωνα με το thestival.gr η παρέα των Βούλγαρων, που πρωτοστάτησαν στο επεισόδιο, διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχε σερβιριστεί. Κάποιοι εξ αυτών έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν εναντίον του προσωπικού της επιχείρησης. Τότε κλήθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες του beach bar. Προσπάθησε να τους ηρεμήσει όμως εκείνοι ήταν εκτός ελέγχου. Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.

Σύμφωνα με πηγή της ΕΛ.ΑΣ., λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν τρία άτομα που δουλεύουν στο beach bar ως “προστασία”. Επιτέθηκαν στους πέντε Βούλγαρους με γροθιές και κλωτσιές. Εκείνοι ανταπέδωσαν. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένας από τους τρεις “φουσκωτούς” τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές. Μια απο τις σφαίρες βρήκε τον έναν από τους Βούλγαρους στο στήθος. Μια άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι και ένας από τους πέντε Βούλγαρους είχε πιστόλι αλλά δεν το χρησιμοποιήσε.

Η Αστυνομία συnέλαβε τους πέντε Βούλγαρους που ξεκίνησαν το επεισόδιο και αναζητεί τους τρεις μπράβους .
Ο ένας από τους τρεις έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Περισσότερο φως στην αστυνομική έρευνα αναμένεται να ρίξει το βιντεοληπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του beach bar. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το καταγραφικό μηχάνημα, στο οποίο βρίσκεται αποθηκευμένο το υλικό από τις κάμερες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook