Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην άγρια συμπλοκή στο beach bar είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας. Σκηνές χάους με τους θαμώνες έντρομους να μην ξέρουν πώς να προφυλαχθούν.

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής σε beach bar της Χαλκιδικής, με άρωμα βουλγαρικής μαφίας εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 , φαίνεται η παρέα από τη Βουλγαρία να ξεκινάει τον καυγά εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Στο κατάστημα μπαίνει μία ομάδα από 6 μπράβους και η σύρραξη γενικεύεται. Τα τραπέζια αδειάζουν ο κόσμος αρχίζει να τρέχει. Η άγρια συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο, συνεχίζουν να χτυπούν αλύπητα ακόμη κι όταν πια είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, αδύναμος να αντιδράσει.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής. Παρέα πέντε ατόμων από τη Βουλγαρία φέρεται να επιτέθηκε στον επίσης βουλγαρικής καταγωγής ιδιοκτήτη γνωστού beach bar στη Χανιώτη της Χαλκιδικής με το πρόσχημα ότι καθυστέρησε η παραγγελία τους. Το επεισόδιο δεν άργησε να πάρει διαστάσεις μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων που δεν ήξεραν πώς να προφυλαχθούν.

Οι δράστες άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τον σερβιτόρο, ενώ έβγαλαν ρόπαλα και μαχαίρια. Τρεις μπράβοι του μαγαζιού, υπήκοοι Βουλγαρίας και αυτοί, που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο , άνοιξαν πυρ εναντίον της παρέας, τραυματίζοντας 2 άτομα το ένα σοβαρά, αφού δέχθηκε σφαίρα στο στέρνο.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας. Αμέσως η περιοχή γέμισε από αστυνομικούς οι οποίοι μπήκαν στο παραλιακό μπάρ προκειμένου να συλλάβουν τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη 5 ατόμων, ενώ έχουν ταυτοποιήσει έναν ακόμη δράστη και αναζητούν άλλα δυο πρόσωπα που συμμετείχαν στο πρωτοφανές επεισόδιο Οι αστυνομικοί που έρευνούν την υπόθεση, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, να πρόκειται για προστριβές, μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφιας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα και πως η καθυστέρηση της παραγγελίας, είναι μόνο η αφορμή.
Σύμφωνα και με τον βουλγαρικό τύπο ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, που διατηρεί κατάστημα εστίασης και στη Σόφια, το οποίο είναι στέκι της βουλγαρικής ελίτ, αλλά και βουλευτών της γειτονικής χώρας, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέας των 5 που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, ο οποίος αναφέρεται με το παρατσούκλι, “ο Βέλγος”.
Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, πρόκειται για θρασύτατο εγκληματία, που έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί καθώς εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του, στη γειτονικη χώρα.
Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και όλο το βίντεο ληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το οποίο θα εξετάσουν καρέ καρέ προκειμένου να διαπιστώσουν, εάν είχε προηγηθεί και κάτι άλλο μεταξύ των δύο ανδρών, του ιδιοκτήτη και του επονομαζόμενου «Βέλγου».

Τι βρέθηκε στην κατοχή της παρέας των Βουλγάρων – Αναζητούνται τρείς μπράβοι από το beach bar

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν πλησίον. Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος μερικοί πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών είναι οι πέντε Βούλγαροι συλληφθέντες ηλικίας 30, 39, 40, 40 και 45 ετών που προκάλεσαν το άγριο επεισόδιο χθες βράδυ σε beach bar της Χανιώτης στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δύο γκλοπ, τρία σπρέι πιπεριού και τρία μαχαίρια.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Στον χώρο που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες. Οι Αρχές αναζητούν τους τρεις ¨μπράβους¨ που κλήθηκαν στο beach bar για να αντιμετωπίσουν τους πέντε Βούλγαρους. Ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook