Ο 80χρονος κατηγορείται για 3 εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στη μία και μισή στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους και για άλλη μια φωτιά στις 20:30 της ίδια ημέρας.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη (21.08.2024) το μεσημέρι έλαβε από την ανακρίτρια ο 80χρονος ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα ως υπαίτιος της πρόκλησης τεσσάρων πυρκαγιών στα Γλυκά Νερά την περασμένη Κυριακή (11.08.2024).

Ο 80χρονος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό από πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση, κατηγορία που επισείει ποινή κάθειρξης μέχρι 20 έτη.

Ο 80χρονος κατηγορείται για 3 εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στη μία και μισή στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους και για άλλη μια φωτιά στις 20:30 της ίδια ημέρας. Οι φωτιές που κατηγορείται ότι προκάλεσε στα Γλυκά Νερά μπήκαν λίγη ώρα πριν ξεπσάσει η μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα που έκαψε 104 κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι την Πεντέλη, το πάτημα Βριλησσίων και το Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος εντοπίστηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν άδεια μπιτόνια που χρησιμοποιούνται για βενζίνη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έβαζε τις φωτιές μετακινούμενος με το αυτοκίνητό του καθώς ταχύτητα και πετούσε το φλεγόμενο αντικείμενο σε ξερά χόρτα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook