Μια παρεξήγηση για τις τουαλέτες ανάμεσα σε επιβάτη και μέλη του πληρώματος ήταν η αφορμή για το άγριο επεισόδιο με ξύλο και βρισιές.

Επεισοδιακό ήταν το δρομολόγιο πλοίου από το λιμάνι των Χανίων προς τον Πειραιά, καθώς ξέσπασε καβγάς που λίγο έλειψε να καταλήξει σε μάχη.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΕΡΤNews, τα αίματα «άναψαν» και γρήγορα η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης άρχισε να παραπονιέται για κάποιο πρόβλημα στις τουαλέτες. Μέλη του προσωπικού θέλησαν να τον ηρεμήσουν αλλά τελικά βρέθηκαν να πιάνονται στα χέρια.

Στη συνέχεια ένας άλλος επιβάτης επιτέθηκε στον άνδρα που ξεκίνησε τον καβγά, ζητώντας του τον λόγο που εξυβρίζει το προσωπικό του πλοίου. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει δεύτερος γύρος τσακωμού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών, πολλοί από τους οποίους ρωτούσαν για να μάθουν την αιτία των όσων έβλεπαν..

Δείτε το βίντεο 

Ωστόσο, η φασαρία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.Το πλοίο έφτασε κανονικά στη συνέχεια στο λιμάνι του Πειραιά χωρίς άλλες φασαρίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook