Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 8χρονη βρέθηκε στην πισίνα της κατασκήνωσης, όπου και πνίγηκε, συνεχίζεται. Στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσε και η μεγαλύτερη αδελφή της, που ήταν μαζί της.

Με απόφαση της Περιφέρειας, σύμφωνα με την ΕΡΤ ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του το 8χρονο κοριτσάκι την Τρίτη (13/8).

Υπενθυμίζεται πως η κατασκήνωση μέχρι πρότινος λειτουργούσε κανονικά ωστόσο από την πρώτη στιγμή είχαν «σφραγιστεί» οι δύο πισίνες, στη μία εκ των οποίων πνίγηκε η 8χρονη καθώς είχαν εντοπιστεί παραλήψεις.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιο του δήμου Κασσάνδρας οι δύο πισίνες δεν πληρούσαν τους όρους ασφαλείας, καθώς στη μία η περίφραξη που έπρεπε να είναι γύρω –γύρω στο 1,20 σε ένα μέρος της ήταν ανύπαρκτη και αντί για φράχτη υπήρχαν μόνο θάμνοι, ενώ στη δεύτερη πισίνα δεν υπήρχαν σωσίβια και κοντάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση έχει δώσει και η αδερφή του άτυχου κοριτσιού ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό συνεχίζονται.

Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι η 8χρον η να πνίγηκε ενώ κολυμπούσε με τα άλλα παιδιά στην πισίνα και να μην το κατάλαβε κανείς, ούτε η ναυαγοσώστρια ούτε η ομαδάρχισσα που ήταν εκεί και επέβλεπαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook