Μετά την καταγγελία της γυναίκας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και έρευνα στο όχημα για να συλλεχθούν στοιχεία από DNA .

Ένας 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Πειραιά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα στο Πέραμα την Τρίτη 20/8.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, ο 48χρονος την έγδυσε και την βίαζε επί ένα τέταρτο μέσα στο απορριμματοφόρο. Ο άνδρας που συνελήφθη, αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη καταγγέλλουσα αλλά αρνήθηκε ότι τη βίασε.

Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία με τη συλλογή DNA .

Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, ο εφιάλτης για την υπάλληλο ξεκίνησε τα ξηνμερώματα της Τρίτης (20.08.2024).

Ήταν 03.45’, της 20ης Αυγούστου όταν σύμφωνα με την καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ, ο 48χρονος και η συνάδελφος του βρίσκονταν στο όχημα επί της λεωφόρου Σχιστού στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται « Σε ανωτέρω τόπο και χρόνο, ο συλληφθείς, έγδυσε την 44χρονη παθούσα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά το χρόνο που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά». Ο οδηγός, αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, πέταξε τη γυναίκα στο δρόμο και εξαφανίστηκε»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις