Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του 33χρονου που σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε

Ο 33χρονος Ραφαήλ με καταγωγή από την Μυτιλήνη, βρισκόταν για διακοπές στην Ξάνθη με τη γυναίκα του και το 2 ετών αγοράκι του.

Ο 33χρονος λάτρης του αθλήματος με πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό του και έμπειρος εκπαιδευτής, θέλησε να κάνει μια βόλτα με το ανεμόπτερό του στην Ξάνθη, που ωστόσο υπήρξε μοιραία και κατέληξε σε τραγωδία.


Όλα δείχνουν πως κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης κάτι δεν λειτούργησε σωστά στον εξοπλισμό με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδικοχαμένος 33χρονος Ραφαήλ ήταν πολύ έμπειρος στις πτήσεις  με πολλές ώρες στον αέρα , καθώς ήταν εκπαιδευτής του παραπέντε και βρισκόταν στην Ξάνθη για διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Την Παρασκευή (23.08.2024) θα επέστρεφαν στη Μυτιλήνη. Όμως, με δικό του εξοπλισμό αποφάσισε να κάνει -όπως φάνηκε- την τελευταία πτήση της ζωής του. Ο νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος δεν επανήλθε ποτέ.

Η σύζυγος του άτυχου εκπαιδευτή μίλησε στο protothema.gr και περιέγραψε τις συνθήκες της πτήσης αναζητώντας απαντήσεις για το πώς έγινε το δυστύχημα


«Ήταν πάρα πολύ έμπειρος στις πτήσεις, 3 χρόνια είχε πετάξει πολλές φορές αλλά μάλλον τώρα είχε κοπεί το φρένο του και δεν άνοιξε το εφεδρικό αλεξίπτωτο. Φάνηκε ότι το πέταξε το αλεξίπτωτο αλλά απλά δεν άνοιξε το πανί και έτσι έπεσε από μεγάλο ύψος. Αν άνοιγε αυτό τώρα θα ήταν κοντά μας. Ο εξοπλισμός ήταν δικός του, τον συντηρούσε αλλά δεν ξέρω τι συνέβη εκεί πάνω. Ίσως μια ριπή ανέμου να έσκισε το πανί. Μπορεί και το φρένο να του κόπηκε πάνω στην απογείωση και να μην το κατάλαβε» λέει η σύζυγος του Ραφαήλ ενώ ο αδελφός της, ο οποίος πετούσε μαζί με το γαμπρό του, τονίζει πως όλα έγιναν επειδή δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο.

Για την οικογένεια του 33χρονου από την Μυτιλήνη από όπου καταγόταν  η απώλεια του δεν είναι η πρώτη τραγωδία που βιώνει. Τα προηγούμενα χρόνια είχε χάσει τα δύο αδέλφια του σε τροχαία, με τη μητέρα να είναι τραγική φιγούρα αφού τώρα έχασε τόσο άδικα και τρίτο παιδί.

Πριν τρεις μέρες μάλιστα, ο 33χρονος είχε δημοσιοποίησε μία ανάρτηση,σύμφωνα με το newsit.gr, που την είχε «ανεβάσει» πριν πέντε χρόνια, αφιερωμένη στα νεκρά αδέρφια του:

«Δεν φεύγουν οι άνθρωποι. Φυλαχτά γίνονται και τους κουβαλάς μαζί σου», ενώ σε παλαιότερή του ανάρτηση στα social media, φαίνεται ο ίδιος πάνω σε μία μηχανή να δίνει «ραντεβού» με τα αδέρφια του στον ουρανό.


Συγκινητική είναι η ανάρτηση της γυναίκας του που τον αποχαιρέτησε, γράφοντας για τον άνθρωπό της που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή:
«Αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου. Καλό ταξίδι. Θα σε αγαπάω για πάντα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook