Πατέρας και γιός έκαναν διακοπές στην Άνδρο. Η γουρούνα στην οποία επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό 5 μέτρων στο Στιβάρι, έξω από το Μπατσί στο δρόμο προς την Χώρα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές της οικογένειας Γαβριλιάδη στην Άνδρο το πρωί της Παρασκευής. Μαζί με φίλους η οικογένεια είχε ταξιδέψει στο νησί των Κυκλάδων και σήμερα το πρωί ο 22χρονος Στάθης μαζί με τον πατέρα του γνωστό επιχειρηματία του Πύργου Τάκη Γαβριλιάδη έκαναν μια βόλτα με “γουρούνα” που είχαν νοικιάσει στην περιοχή Στιβάρι στο Μπατσί με κατεύθυνση προς τη Χώρα.

Περίπου στις 10.30 η “γουρούνα” εξετράπη στο δρόμο από το Μπατσί προς τη Χώρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων. Από την πτώση, τραυματίστηκαν ο πατέρας στο χέρι και ο γιος στο κεφάλι. Γρήγορα στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνει η ανάσυρση των τραυματιών. Σύμφωνα με το enandro.gr λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 22χρονου κλήθηκε ελικόπτερο για αερομεταφορά, όμως τα κατάφερε δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook