Η φρίκη για την 16χρονη ξεκίνησε τον Ιούνιο. Συνεχείς βιασμοί στο αυτοκίνητο του και σε εγκαταλελειμμένα κτίρια.

Ο 44χρονος βίαζε την 16χρονη κοπέλα, που ήταν φίλη του γιού του για δύο μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι την περασμένη Παρασκευή που συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνού. Μάλιστα για να μην μιλήσει η ανήλικη κοπέλα για τον εφιάλτη που ζοιύσε στα χέρια του , την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένεια της.

Η 16χρονη όμως δεν άντεξε και μίλησε στον πατέρα της, προχώρησε καταγγέλλοντας τον 44χρονο στην Αστυνομία. Όπως κατέθεσε ο πατέρας της κοπέλας ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα ή σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.

Έτσι μετά την καταγγελία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-8-2024, 44χρονος ημεδαπός για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook