Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, τόσο ο γάμος του ζευγαριού όσο και η βάπτιση του παιδιού τους, συνεχίστηκαν κανονικά.

Χαμός φέρεται να έγινε σε γάμο στον Πύργο με τις αρχικές πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ο γαμπρός χαστούκισε τη νύφη όταν εκείνη κατά το έθιμο του πάτησε το πόδι πάτησε τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».
Ωστόσο η νύφη με νέες δηλώσεις «βάζει τα πράγματα στη θέση τους» , λέγοντας ότι ο γαμπρός δεν τη χαστούκισε, αλλά ότι την έσπρωξε.

Η αρχική εκδοχή του συμβάντος, το οποίο έλαβε χώρα χθες, 25 Αυγούστου, το απόγευμα, σε μια εκκλησία του Πύργου Ηλείας, ανέφερε ότι, κατά το άκουσμα της φράσης- που κατά παράδοση θέλει την γυναίκα να πατά το πόδι του άνδρα μόλις ειπωθεί- ο ίδιος γύρισε προς το μέρος της και τη χαστούκισε. Έπειτα, συγγενείς και καλεσμένοι επιτέθηκαν στο γαμπρό.

Ωστόσο η νύφη, μιλώντας στο patrisnews.gr, δίνει μια άλλη εκδοχή. «Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά», λέει η ίδια.

Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, τόσο ο γάμος του ζευγαριού όσο και η βάπτιση του παιδιού τους, συνεχίστηκαν κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως , η αντίδραση του γαμπρού δεν ήταν ψύχραιμη ούτε η πρέπουσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook