Επιμένει στον ισχυρισμό ότι είχε σχέση με την 16χρονη αλλά δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που του «έδειξαν» την πόρτα της φυλακής.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό της ανήλικης στον Κολωνό, μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 44χρονος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει χαράξει εξαρχής για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό, ότι δηλαδή είχε σχέση με το κορίτσι, από τον περασμένο Ιούνιο και είπε πως για αυτό το λόγο χώρισε με τη σύζυγο του.

Όπως ισχυρίστηκε ήταν λάθος του που δεν μίλησε στον πατέρα της 16χρονης για τον δεσμό τους.
Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι δικοί του δεν ήταν υπέρ αυτής της σχέσης ενώ ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να ελεγχθούν μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του το κορίτσι τον είχε πλησιάσει επειδή είχε εμμονή με το γιο του – με τον οποία είχαν χωρίσει- και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα κατέθεσαν ο γιος, η σημερινή σύντροφος του γιου του αλλά και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου. Οι καταθέσεις αυτές ζητήθηκαν από τον ίδιο κατηγορούμενο και τον συνήγορο του προκειμένου να ενισχύσουν τον ισχυρισμό του ότι είχε σχέση με τη δεκαεξάχρονη και μάλιστα το είχε πει και στο περιβάλλον του.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ωστόσο αποκρούονται από την 16χρονη η οποία κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή με απειλές και εκβιασμούς ότι θα κάνει κακό στον πατέρα, στην αδελφή της και την ίδια.

Μάλιστα μη αντέχοντας τον εφιάλτη που ζούσε με τους συνεχείς βιασμούς από τον 44χρονο , στο αυτοκίνητο του ή σε ερημικό οικόπεδο στον Κολωνό, μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος στη συνέχεια πήγε και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Όσο για τα μηνύματα που επικαλείται ο 44χρονος ότι του έστελνε η ανήλικη για να συναντηθούν , το περιβάλλον της υποστηρίζει ότι της πήρε το κινητό της και έτσι έστειλε στο δικό του κινητό τα επίμαχα μηνύματα, βάσει οργανωμένου σχεδίου για να γλυτώσει τις κατηγορίες .

Δείτε εδώ την συγκλονιστική κατάθεση της 16χρονης που περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook