«Μου έλεγε ότι έχει μαχαίρι κι ότι θα με βιάσει», αφηγείται έντρομη η κοπέλα στον άνδρα που την έσωσε από βέβαιο βιασμό .

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media και καταγράφουν την απόπειρα βιασμού μιας 20χρονης στη Σαλαμίνα αλλά και την επέμβαση ενός άνδρα οποίος, αφού σώζει την κοπέλα που είχε βουτήξει στη θάλασσα , στη συνέχεια ρίχνει ένα …χεράκι ξύλο στο δράστη που τον έχει ακινητοποιήσει στην ακτή πριν τον παραδώσει στην αστυνομία.

Ο φίλος της 20χρονης αφού ρώτησε πολλές φόρες των δράστη τι ζητούσε από την κοπέλα, η απάντηση που πήρε ήταν ότι ο δράστης την είχε μπερδέψει με κάποια άλλη με την οποία είχε σχέση .

Ο φίλος της κοπέλας που βρέθηκε εγκαίρως στο σημείο έχει καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο όλες τις αντιδράσεις του δράστη ενώ ρωτώντας την κοπέλα για τα όσα συνέβησαν εκείνη του αφηγήθηκε πως την απειλούσε έλεγε ο 35χρονος άνδρας και επίδοξος βιαστής της .


«Μου έλεγε ότι έχει μαχαίρι κι ότι θα με βιάσει. Εάν δεν με βιάσει θα με μαχαιρώσει». Ο κατηγορούμενος τελικά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Σαλαμίνας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας σε ερημική παραλία της Σαλαμίνας.

Η 20χρονη την περασμένη Δευτέρα πήγε να κάνει το μπάνιο της σε παραλία της Σαλαμίνας, όταν την πλησίασε ένας άνδρας και με την απειλή βίας προσπάθησε να τη βιάσει.

Έντρομη η κοπέλα, προσπάθησε να διαφύγει και έτρεξε προς τη θάλασσα. Ο δράστης την ακολούθησε μέσα στη θάλασσα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από φιλικό πρόσωπο της 20χρονης κοπέλας. Όπως φαίνεται και σε ένα από τα βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στα social media, θύτης και θύμα είναι μέσα στο νερό και ο νεαρός, φίλος της κοπέλας που έχει αντιληφθεί το περιστατικό προσπαθεί να την σώσει.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει στην κοπέλα, να βγει έξω και στη συνέχεια απευθύνεται στο δράστη, ο οποίος προσποιείται λέγοντας ότι μπερδεύτηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook