Αρνείται η κοπέλα την κατηγορία του βιασμού. Γνωρίζονταν 10 μήνες και είχαν σχέση αλλά χώρισαν , λέει το περιβάλλον της

Ελεύθερη αφέθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 18χρονη η οποία κατηγορείται ότι βίασε 19χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Η 19χρονη συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στην αστυνομία , ο 19χρονος, που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού και ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, ενώ μετά τις εξηγήσεις που έδωσε η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν η 18χρονη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ήταν σε κατάσταση μέθης , ενώ τον οδήγησε σε εγκαταλελειμμένη οικία.

Εκεί, όπως είπε το θύμα, προχώρησε σε σεξουαλική πράξη μαζί του κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε, με την κατηγορούμενη να επιμένει για να πετύχει τον σκοπό της. Από τη μεριά της η κατηγορούμενη αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι συνευρέθη σεξουαλικά με τον νεαρό, χωρίς να το επιθυμεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κατηγορούμενης, η νεαρή γνωρίστηκε με τον 19χρονο πριν από περίπου δέκα μήνες, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής instagram και από τότε διατηρούσαν σχέση. Τον Ιούνιο χώρισαν και τότε ο 20χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
Την ημέρα που ο νεαρός κατήγγειλε τον βιασμό του είχαν βρεθεί για να συζητήσουν . Ο 19χρονος όμως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χαπιών και προχώρησαν με τη συναίνεσή του στη σεξουαλική πράξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook