Τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο γκλοπ είχε μέσα η τσάντα. Ταυτοποίηθηκε ο 27χρονος οδηγός της μηχανής που έχει ποινικό μητρώο.

Τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο γκλοπ εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στην τσάντα που πέταξε οδηγός μοτοσυκλέτας στην οδό Αναπαύσεως στο Κερατσίνι κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκριναν ύποπτους τους δυο επιβαίνοντες σε μηχανή και τους έκαναν σήμα προκειμένου να σταματήσουν και να τους ελέγξουν.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας όμως ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει όπότε και ξεκίνησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς. Την ώρα που διέρχονταν την οδό Αναπαύσεως και Πλάτωνος στο Κερατσίνι, ο οδηγός της μηχανής πέταξε την τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν οι 4 χειροβομβίδες και ο οπλισμός.

Μάλιστα σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και το δελτίο ταυτότητας του οδηγού. Πρόκειται για έναν 27χρονο που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς ξυλοκόπησε την γιαγιά της οικογένειας.

Στελέχη της ασφάλειας εκτιμούν πως τα δυο άτομα, είτε ετοίμαζαν κάποια επίθεση με στόχο άτομο του χώρου της νύχτας, είτε είχαν σκοπό να αποθηκεύσουν σε συγκεκριμένο σημείο τις χειροβομβίδες και τον οπλισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook