Ο Γάλλος τουρίστας έχει τραύματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα. Για άγνωστο λόγο ξεκίνησε ο καβγάς.

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγος οι τέσσερις νεαροί διαπληκτίστηκαν με ένα νεαρό Γάλλο τουρίστα. Όπως φαίνεται σε στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ Χανίων,μετά από έναν σύντομο διάλογο μεταξύ ενός νεαρού και του τουρίστα, του όρμησαν κι άλλοι νεαροί και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι και σε όλο το σώμα.

Ο νεαρός τουρίστας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και όπως είπε του έσπασαν και ένα μπουκάλι στο κεφάλι , εκτός από το ξύλο που του έριξαν.

Υπάλληλοι του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο περνώντας χειροπέδες στους τέσσερις δράστες.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.
Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook