Στο βίντεο φαίνεται να περνά το τρόλεϊ και να πέφτει η κολώνα ενώ ο κόσμος περπατά αμέριμνος. Από θαύμα σώθηκε η 14χρονη που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Σόκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με την πτώση της κολώνας του ΟΣΥ στη μέση του δρόμου , σήμερα το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια σε κεντρικό σημείο με τον κόσμο να περνά αμέριμνος. Αποτέλεσμα ήταν ο δρόμος να κλείσει, ενώ τραυματίστηκε ένα 14χρονο κορίτσι, που βρισκόταν εκεί μαζί με την μητέρα της.

Τρία βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε η εκπομπή του Live News στα οποία δείχνουν ακριβώς τι έγινε με την σκουριασμένη κολόνα που έπεσε στη μέση του δρόμου το πρωί της Τετάρτης τραυματίζοντας ένα 14χρονο κορίτσι.

Στο πρώτο οπτικό υλικό αποτυπώνονται άνθρωποι να περπατούν στο δρόμο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και κάποια στιγμή να σταματούν και σε κλάσματα δευτερολέπτου η σκουριασμένη κολόνα -η οποία κατά πάσα πιθανότητα τραβήχτηκε από καλώδιο του τρόλεϊ- να πέφτει στο έδαφος.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται να περνάει το τρόλεϊ και αμέσως μετά η κολόνα πέφτει στο οδόστρωμα. Το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο θα πέσει δίπλα από το κορίτσι που βρίσκεται στα αριστερά κι από θαύμα δεν θα το χτυπήσει σοβαρά.

Το τρίτο βίντεο δείχνει το σημείο στο οποίο έσπευσε το ασθενοφόρο, παρέλαβε την 14χρονη η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ κα την μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου εκεί θα διαπιστωθεί ο ελαφρύς τραυματισμός της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και φέρει εκδορές στα πόδια και στο κεφάλι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις