Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ο 69χρονος κτηνοτρόφος. Αναζητούνται οι δράστες.

Σύμφωνα με το creta24.gr άγνωστοι επιτέθηκαν στον 69χρονο κτηνοτρόφο το πρωί της Παρασκευής, στο ποιμνιοστάσιό του στο χωριό Βιλανδρέδο στο Ρέθυμνο και τον άφησαν βαριά τραυματισμένο και αιμόφυρτο.

Αυτό που σοκάρει είναι ότι εκτός από τα βαρύτατα τραύματα στο σώμα του , κυρίως στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα, βρέθηκε και με κομμένη γλώσσα.

Εκείνο που θα ερευνηθεί είναι αν οι δράστες εκτός από τους πυροβολισμούς του έκοψαν και τη γλώσσα, ή η γλώσσα του κόπηκε από το πέσιμο ή δαγκώθηκε από το φόβο του κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Το 69χρονο κτηνοτρόφο από το Ρέθυμνο εντόπισε αιμόφυρτο σε μια αποθήκη που βρίσκεται κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα ο γιος του και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και τις αστυνομικές αρχές.

Ο τραυματισμένος κτηνοτρόφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ και δίνη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive οι έρευνες στρέφονται σε ένα συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων. Πιο συγκεκριμένα φέρονται να τοποθετούν στο κάδρο της έρευνας και πρόσφατο περιστατικό με την επίθεση με καυστικό υγρό που είχε δεχθεί ο γιος του 69χρονου κτηνοτρόφου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook