Η αστυνομία εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα. Για ένα μικρό κομμάτι γής η βεντέτα με την άγρια επίθεση σε βάρος του κτηνοτρόφου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας. Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύται

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε αργά χθες τη νύχτα (6-9-2024), ο 69χρόνος κτηνοτρόφος ο οποίος το πρωί της Παρασκευής δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς μέσα στο ποιμνιοστάσιο του, στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Η κατάσταση του 69χρονου που φέρει τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη κρίνεται σοβαρή, ενώ στο ΠΑΓΝΗ μετά την άφιξη του, υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος αντιμετωπίζει επίσης τραύμα στη στοματική κοιλότητα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν πιθανότατα τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό απο το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιού του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι για το συμβάν εκείνο έχει ήδη προφυλακιστεί ως ηθικός αυτουργός ο 40χρονος συντοπίτης του θύματος. Η τωρινή επίθεση γίνεται ακόμα πιο αποτρόπαια από το γεγονός, ότι οι δράστες που σύμφωνα με πληροφορίες δε φορούσαν κουκούλες, έκοψαν με ψαλίδι τη γλώσσα του κτηνοτρόφου για να μην φωνάζει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook