Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΕΚΑΜ έχουν μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας και ετοιμάζονται να κάνουν έφοδο ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από νωρίς!

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται σήμερα από τις 10.30 το πρωί στην Αχαρνών με ένα άντρα σε κατάσταση αμόκ που έχει ανέβει σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου, ακριβώς δίπλα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και κρατώντας μαχαίρια απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό. Παράλληλα κρατά μαχαίρια και μια φιάλη υγραερίου την οποία κραδαίνει μαζί μένα κοράνι και απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο.

Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν 28χρονο από την Παλαιστίνη, αρχικά ελέχθη ότι κατάγεεται από τη Συρία, ο οποίοςέχει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Έχει σημάνει συναγερμός σε ΕΛΑΣ και πυροσβεστική, στο σημείο βρίσκονται και τα ΕΚΑΜ , διαπραγματευτής και μεταφραστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας λέει ότι έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου και φέρεται να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο. Στους αστυνομικούς έλεγε ότι όλη η οικογένειά του και τα τρία του παιδιά σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΕΚΑΜ έχουν μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από νωρίς!

Οι αστυνομικοί, ο διαπραγματευτής και ο μεταφραστής προσπαθούν να τον ηρεμήσουν αλλά η επικοινωνία με τον 28χρονο είναι δύσκολη καθώς φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών.

Μάλιστα έχει εκκενωθεί τόσο η πολυκατοικία που βρίσκεται ο 28χρονος όσο και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που βρίσκεται δίπλα.Επίσης έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στο δρόμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook