Ο 28χρονος Παλαιστίνιος απειλούσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει το τετράγωνο με μια φιάλη υγραερίου

Έληξε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα το θρίλερ που ξεκίνησε το πρωί με έναν 28χρονο Παλαιστίνιο να έχει ανέβει στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Αχαρνών και να απειλεί να πέσει στο κενό , ενώ κραδαίνοντας και μια φιάλη με υγραέριο απειλούσε να ανατινάξει το τετράγωνο. Επίσης εμφανιζόταν στο μπαλκόνι κρατώντας και το Κοράνι.

Ο 28χρονος άνδρας συνελήφθη, αφού ομάδα της ΕΚΑΜ μπήκε στην πολυκατοικία της Αχαρνών και κατάφερε να τον αφοπλίσει, καθώς πάνω του είχε και δύο μαχαίρια. Από την έναρξη του περιστατικού είχε βρεθεί στο σημείο ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και μεταφραστής .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έλεγε ότι έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου και απειλούσε να ανατινάξει το τετράγωνο. Στους αστυνομικούς έλεγε ότι όλη η οικογένειά του και τα τρία του παιδιά σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό.

Οι αστυνομικοί, ο διαπραγματευτής και ο μεταφραστής προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν αλλά η επικοινωνία με τον ήταν δύσκολη καθώς φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών.

Ομοεθνής του που βρέθηκε στο σημείο και τον άκουσε να φωνάζει, ισχυρίστηκε πως ο άνδρας έλεγε ότι θέλει να αυτοκτονήσει γιατί απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου που είχε κάνει στη χώρα μας και τώρα θα πρέπει να απελαθεί.

Μάλιστα είχε εκκενωθεί τόσο η πολυκατοικία που βρισκόταν ο 28χρονος όσο και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που ήταν ακριβώς δίπλα. Επίσης είχε διακοπεί και η κυκλοφορία στο δρόμο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις