Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται οι γονείς. Εκτός κινδύνου το παιδάκι

Ένα ανδρόγυνο και το παιδάκι τους, που ήταν πεζοί, παρασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από διερχόμενο όχημα στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο μπαμπάς, η μαμά και το παιδάκι τους παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα πληροφορίες του thestival.gr, γύρω στις 11:00 όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις πεζούς στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τραυματιστεί σοβαρά και πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή τους, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου μεταφέρθηκαν. Το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας έφτασε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ενώ η 34χρονη γυναίκα, που είναι πέντε μηνών έγκυος, διασωληνωθηκε λίγο μετά την άφιξή της εκεί. Αμφότεροι υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Τόσο ο 37χρονος όσο και η 34χρονη θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους.

Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού του ΙΧ, η οποία έφτασε στο σημείο, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο». Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχει αμυχές και αυτή την ώρα καταθέτει στην αστυνομία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook