Διασωληνωμένοι είναι και οι δύο γονείς που μαζί με το παιδάκι τους παρασύρθηκαν από ΙΧ ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου. Εκτός κινδύνουν το παιδί. Συνελήφθη ο οδηγός .

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε το αντρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους, σε περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός. Πρόκειται για 46χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών. Στο μεταξύ με εντολή του εισαγγελέα ο 46χρονος οδηγός κρατείται.

Έγκυος η 34χρονη – Σε σοβαρή κατάσταση  και ο σύζυγός της
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 34χρονη γυναίκα είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα και τη στιγμή που τους παρέσυρε το ΙΧ αυτοκίνητο, κινούνταν πεζή μαζί με τον 37χρονο άντρα της και το δύο ετών παιδί τους. ΟΙ γονείς με το παιδάκι περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, σε σημείο που, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχουν συμβεί κι άλλα τροχαία με σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από τα ασθενοφόρα που τους παρέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας έφτασε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ενώ η 34χρονη γυναίκα, που είναι πέντε μηνών έγκυος, διασωληνωθηκε λίγο μετά την άφιξή της εκεί. Αμφότεροι υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Τόσο ο 37χρονος όσο και η 34χρονη θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11, κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Η μητέρα και η αδελφή του 37χρονου που παρασύρθηκε στο Live News

Η μητέρα ανέφερε: «Τώρα θα πάμε στην Θεσσαλονίκη, γιατί είναι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ένας αστυνομικός μας ειδοποίησε από την Τροχαία της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, ότι τους χτύπησε κάποιο αυτοκίνητο και πιθανότατα δεν ξέρω, αν σταμάτησε να τους βοηθήσει. Δεν νομίζω».

Σχετικά με το παιδί του ζευγαριού που ήταν στο καρότσι κατά τη διάρκεια της παράσυρσης, ανέφερε η μητέρα του 37χρονου ότι είναι καλά κι ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Και η αδελφή ανέφερε: «Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς έγινε το τροχαίο. Μας ειδοποιήσαν τα πεθερικά του αδελφού μου και φεύγουμε. […] Μπαίνουν χειρουργείο, είναι σοβαρά. Δεν ξέρουμε το παιδί μας τι είναι και τι άλλο γίνεται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook