Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 37χρονος , ενώ η σεκρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση είναι η σύζυγος του. Εκτός κινδύνου το 2χρονο παιδάκι τους.

Ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε χτες με το ΙΧ αυτοκίνητο σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, τους γονείς με το 2 ετών παιδάκι τους, οδηγήθηκε το πρωώ στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Ο 46χρονος μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του παραπέμφθηκε να απολογηθείστον ανακριτή αλλά πήρε προθεσμία και θα προσαχθεί εκ νέου στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα, ενώ μέχρι τότε κρατείται.

Οι δύο γονείς που τραυματίστηκαν βαριά από την παράσυρση , νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 37χρονος πατέρας -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δίνει μάχη για τη ζωή του . Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης.Το δύο ετών παιδάκι τους είναι εκτός κινδύνου, αλλά νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook