Η 34χρονη γυναίκα ήταν έγκυος πέντε μηνών και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το έμβρυο.

Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που την περασμένη Τετάρτη παρασύρθηκε μαζί με τον 37χρονο σύζυγό της και το παιδάκι τους από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος.

Η 34χρονη διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τώρα θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με τον ξάδελφό της γυναίκας, που βρίσκεται στο νοσοκομείο μαζί με την οικογένεια, ενημερώθηκαν από τους γιατρούς σήμερα το πρωί ότι το έμβρυο δε τα κατάφερε πάρα τις προσπάθειες των γιατρών.

«Τώρα το πρωί μας ενημέρωσαν ότι το έμβρυο δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στη ζωή. Και κάνουν τα πάντα και για την ξαδέρφη μου και για όλους».

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο

Τόσο η 34χρονη όσο και ο 37χρονος σύζυγος της νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση. Το 2χρονο παιδάκι τους που ήταν μαζί τους κατά τη παράσυρση μέσα στο καρότσι τους είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στην παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

Μεθυσμένος ο 46χρονος οδηγός

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης τη στιγμή που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδάκι τους που περοατούσαν στην άκρη του δρόμου στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Ο 46χρονος στον εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού.

Οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που ήταν πάνω από τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Σε βάρος του οδηγού που προκάλεσε το σοκαριστικό τροχαίο ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».
Ο κατηγορούμενος οδηγός παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα, ενώ μέχρι τότε κρατείται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις