Ο 78χρονος άνδρας από την Κοζάνη είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη πριν από 9 μέρες. Τον εντόπισε ένας ταξιτζής και είναι καλά στην υγεία του.

Βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 78χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου από τα Σέρβια στην Κοζάνη , ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από 9 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia και του ΣΚΑΙ, ο ηλικιωμένος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής από έναν οδηγό ταξί, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι προξενικές αρχές. Ο οδηγός ταξί επικοινώνησε με μέλος της οικογένειας και ανέφερε πως ο 78χρονος είναι μέσα στο ταξί του κι ότι είναι καλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 78χρονος είχε πάει ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με γκρουπ συνταξιούχων, όταν πήγε βόλτα στην πλατεία Ταξίμ και έκτοτε εξαφανίστηκε. Το κινητό του το είχε αφήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με τα υπόλοιπα πράγματά του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον 78χρονο μέσα από κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ, ενώ είχε δοθεί και σήμα στην Ιντερπόλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός ταξί, που μετέφερε με το όχημά του τον 78χρονο άνδρα, είχε συνομιλήσει με δημοσιογράφο του Live News, η οποία μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του τον αναζητούσαν, μοιράζοντας ακόμη κι αφίσες στην Κωνσταντινούπολη.

“Η αγάπη του για την ιστορία είναι μεγάλη. Και παρότι δεν είναι άνθρωπος σπουδαγμένος, του αρέσει να διαβάζει πολλά βιβλία κι ύστερα να επισκέπτεται τις χώρες που τον έχουν ήδη μαγέψει. Έτσι ξεκίνησε και το ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη”, είχε πει η κόρη του σε δηλώσεις της, ενώ επέμενε ότι ο πατέρας της δεν πάσχει από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, πέραν από αλλεργικό άσθμα. Μάλιστα, τα μοναδικά φάρμακα που είχε πάρει στο ταξίδι του ήταν τα εισπνεόμενά του τα οποία χρειάζεται όταν παθαίνει κρίση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις