Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη με έναν άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Ένας άνδρας, 46 χρόνων , Έλληνας , βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι  στην κοιλιακή μέσα στο σπίτι του στη οδό Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη.Μέσα στο σπίτι ήταν και η αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή του 46χρονου, η οποία φέρεται να είναι ΑμεΑ, ενημέρωσε την κοινωνική Υπηρεσία του δήμου της Νέας Σμύρνης, υποστηρίζοντας πως ο αδερφός της υπέστη ανακοπή, γνωστοποιώντας στη συνέχεια το περιστατικό και στο ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος εκτός από το τραύμα στην κοιλιακή του χώρα, έφερε και αμυχές στο λαιμό του. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και έπειτα από εντολή σπεύδει και ιατροδικαστής.
Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, καθισμένος στον καναπέ, ενώ η αδερφή του οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να δώσει κατάθεση. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η συνεννόηση μαζί της είναι δύσκολη λόγω της κατάστασης της

Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν ένδειξη ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι γι αυτό και έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην αδελφή του που ήταν παρούσα, γεγονός που την καθιστά σε πρώτη φάση, ύποπτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις