Οι Αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρο των ερευνών την αδερφή του 46χρονου, ενώ εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι τα πιάτα και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με σχολαστικόητα τις τελευταίες ώρες.

Σε έγκλημα αποδίδεται ο θάνατος – θρίλερ στη Νέα Σμύρνη του 46χρονου άνδρα , με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο για τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα του θύματος. Όπως εκτιμάται ο δολοφόνος τον μαχαίρωσε ενώ ήταν καθηλωμένος στον καναπέ του σπιτιού, καθώς είχε προβλήματα στα πόδια λόγω διαβήτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή προέκυψε πως έχασε τη ζωή του από μαχαιριά στην κοιλιά.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 46χρονο που εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του, στην οδό Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη.

Όπως έγινε γνωστό ο 46χρονος ο οποίος φέρεται να είχε νοητική στέρηση, έμενε μαζί με την αδερφή του, επίσης ΑμεΑ και που η ίδια δηλώνει ότι είναι αθλήτρια των Special Olympics.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τους άνδρες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου με την οποία νωρίτερα είχε επικοινωνήσει η αδερφή του.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Κρατικό Νικαίας από το οποίο πήρε εξιτήριο μόλις χθες Πέμπτη (12/9).

Γειτόνισσα αναφέρει ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και έμειναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Αίμα εντοπίστηκε σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως στο μπάνιο και σε μπρίζες καθώς και στα ρούχα της αδελφής του θύματος.

Στην κουζίνα του σπιτιού βρέθηκε ένα πλυμένο κουζινομάχαιρο μήκους 8 εκατοστών που εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος και έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ Όπως λένε χαρακτηριστικά, οι αναλυτές της Ασφάλειας, θεωρείται βέβαιο, ότι πάνω του θα εντοπιστεί το αίμα του 46χρονου.

Οι Αρχές έχουν βάλει στο επίκεντρο των ερευνών την αδερφή του 46χρονου, ενώ εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι τα πιάτα και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με ιδιαίτερη φροντίδα τις τελευταίες ώρες.

Οι αστυνομικές αρχές δεν βρίσκουν ένδειξη ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι και θεωρούν ότι ως ύποπτη για τη δολοφονία την αδελφή του θύματος την οποία προσπαθούν να εξετάσουν αλλά η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη και έχει κληθεί ψυχίατρος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook