Το πτώμα του 40χρονου εντοπίστηκε να επιπλέει στην θάλασσα στα Πευκάκια και αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα στο νσοκομείο από την σύντροφο του 69χρονου πατέρα του, παρουσία λιμενικού.

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο καθώς η 40χρονος που είχε επιτεθεί και χτύπησε με ψαροντούφεκο τον 69χρονο πατέρα του, βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το gegonota.news κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί μετά την άγρια επίθεση στον πατέρα του, ο οποίος χειρουργήθηκε για να του αφαιρεθεί η βέργα του ψαρουντούφεκου που είχε σφηνωθεί στο κρανίο του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας αλλά περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν μετά την εξέταση της σορού από ιατροδικαστή
.
Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του επήλθε χθες, ένα 24ωρο μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Έπαιρνε τηλέφωνο στο νοσοκομείο
Τραγική πτυχή της υπόθεσης αποτελεί η πληροφορία ότι ο 40χρονος, περίπου δυο ώρες μετά το χτύπημα στον πατέρα του, φέρεται να τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με πηγές των Γεγονότων, ένας άνδρας κάλεσε στο Νοσοκομείο και ζητούσε πληροφορίες για τον 69χρονο. Η υπάλληλος του απάντησε ότι δεν δίνονται πληροφορίες από το τηλέφωνο και τότε ο άνδρας δήλωσε πως είναι ο γιος του. “Οι συγγενείς του είναι εδώ. Άμα θέλετε, ελάτε και εσείς να ενημερωθείτε”, ήταν η απάντηση που πήρε ο 40χρονος από το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος που εκείνη την ώρα δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που πήγε με το ψαροντούφεκο στο κεφάλι είχε χτυπηθεί από τον γιο του.

Το χρονικό της επίθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για την επίθεση του 40χρονου στον 69χρονο πατέρα του στάθηκαν οικογενειακές διαφορές χωρίς να είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Με βάση δε τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, ο καβγάς ξέσπασε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους.

Τότε ο 40χρονος, , επιτέθηκε στον πατέρα του αρχικά με μαχαίρι χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαροντούφεκο που υπήρχε μέσα στο σπίτι και του έριξε τραυματίζοντάς τον στη θωρακική́ χώρα και στο κρανίο. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η διοικήτρια του νοσοκομείο Βόλου, πριν υποβληθεί σε χειρουργείο για να του αφαιρεθεί η βέργα από το κεφάλι, υπήρξε παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να κοπούν τα άκρα προκειμένου να μπορέσουν οι γιατροί να τον βάλουν στον αξονικό τομογράφο και στη συνέχεια στο χειρουργείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook