"Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα" εξήγησε

Ο 24χρονος εύζωνας,  είναι ο Γιώργο Τσιούλος, ο οποίος έγινε viral στα social media επειδή δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία  και σήμερα μίλησε στην εκπομπή” Το Πρωινό” για το βίντεο που δείχνει την συγκίνηση του αλλά   και για την θητεία του.

Όπως είπε ένιωθε πολύ συγκινημένος γιατί ήταν η τελευταία του υπηρεσία και σκεφτόταν όσα έζησε κατά τη διάρκεια της θητείας του, όσα κατάφερε μόνος του και με την στήριξη των δικών του ανθρώπων. Συμπλήρωσε ότι τον συγκίνησε το γεγονός ότι για την τελευταία υπηρεσία βρίσκονταν εκεί η οικογένεια και οι φίλοι του.

“Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα” είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την θητεία του εύζωνα την οποία μόλις ολοκλήρωσε, είπε ότι “μπορείς να δηλώσεις ενδιαφέρον και μετά σε επιλέγει κλιμάκιο που έρχεται στο στρατόπεδο. Παίζει ρόλο και το ύψος. Θεωρητικά πρέπει να είσαι πάνω από 1.87, αλλά “παίζει ρόλο¨ και η σειρά”. Είπε πως έχουν δύο φορές την εβδομάδα τρέξιμο και γυμναστική και τρεις φορές πρόβες παρελάσεως”.

Τέλος ερωτηθείς για κάτι που τον ενοχλούσε, ήταν η συμπεριφορά μερικών τουριστών.

Viral το βίντεο με τον εύζωνα
Σημειώνεται πως τη συγκινητική στιγμή κατά την οποία ο εύζωνας ξέσπασε σε κλάματα ανέβασε σε βίντεο η αδερφή του στο TikTok, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τις ευχαριστίες της, σημειώνοντας πως ο Γιώργος τούς έκανε υπερήφανους.

@helenatsioulou

Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! 🩵 #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier.

♬ To Vals Ton Hamenon Oniron – Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! Σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook