Ο πιλότος που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του, ήταν ένας από τους 57 κρατούμενους που έδωσαν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει περάσει για να φοιτήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Μπάμπης Παναγιωτόπουλος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της νεαρής συζύγου του Καρολάϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος εκτίει την ποινή του φυλακές Μαλανδρινού που εκτίει την ποινή του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως αναφέρει το Mega, είναι ένας από τους 57 καταδικασμένους που έδωσαν Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο πιλότος φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στη σχολή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δηλώσει συνολικά οκτώ μαθήματα, ανάμεσά τους και το οικογενειακό δίκαιο.

Μετά την επιτυχία στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, ένα ερώτημα που τίθεται είναι με ποιο τρόπο θα παρακολουθεί τα μαθήματα, καθώς η Σχολή είναι μακριά από τον τόπο της φυλακής, και δεν γίνονται διαδικτυακά μαθήματα.

Έτσι, και προκειμένου να καταφέρει να παρακολουθήσει τα μαθήματα, ο πιλότος έχει το δικαίωμα να ζητήσει μετεγγραφή σε Νομική άλλου πανεπιστημίου, το οποίο θα βρίσκεται πιο κοντά στις φυλακές Μαλανδρινού όπου και εκτίει την ποινή του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις