Συνελήφθησαν δύο μαθήτριες και οι γονείς τους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Η 14χρονη σώθηκε από περαστικό που έβαλε τις φωνές.

Σοκάρουν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και έχουν καταγράψει τον άγριο ξυλοδαρμό, στη Γλυφάδα, 14χρονης μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Βούλας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21/9).

To περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Λαζαράκη, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης. Κατατέθηκαν ήδη μηνύσεις για σωματικές βλάβες και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί δύο ανήλικες, όπως και οι γονείς τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που το κορίτσι δέχεται επίθεση από συμμαθήτριές της. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο Notia.gr, από το οικογενειακό της περιβάλλον, το κορίτσι σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και έτσι όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό (25-30 άτομα), αναγκάστηκαν να φύγουν.

Το κορίτσι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, καθώς οι ανήλικες που της επιτέθηκαν δεν σταματούσαν να τη χτυπάνε, με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. H ιατροδικαστική έκθεση είναι κόλαφος!
. Στην ομάδα που της επιτέθηκε συμμετείχαν και κάποια αγόρια.. Για το προηγούμενο περιστατικό που είχε γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, πάλι στη Γλυφάδα, η 14χρονη δεν είχε αναφέρει τίποτα στους γονείς της.
Το έμαθαν τυχαία και μάλιστα είδαν και βίντεο που είχαν αναρτήσει. Δεν πρόλαβαν να καταθέσουν μήνυση και ακολούθησε ο δεύτερος ξυλοδαρμός.

“Η 14χρονη είναι απουσιολόγος, άριστη μαθήτρια και όμορφη και τη ζήλευαν δύο συγκεκριμένες συμμαθήτριές της. Από πέρυσι άρχισε το λεκτικό μπούλινγκ που κατέληξε στους δύο ξυλοδαρμούς. Όπως μάθαμε πρωταγωνίστησε μία μαθήτρια από την Αργυρούπολη που γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Αυτή φαίνεται στα βίντεο να τη χτυπάει αλύπητα” αναφέρουν πηγές από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Για το απίστευτο επεισόδιο μίλησε στο Notia.gr ο πατέρας της, 14χρονης που περιέγραψε τα βασανιστήρια που έζησε το παιδί του στα χέρια των ανήλικων δραστών:

“Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας γυμνασίου του Δήμου Βούλας για 2η φορά σε διάστημα δυο εβδομάδων από ομάδα 25 και πλέον ανηλίκων παιδιών πρωτοστατούντων δύο μαθητριών του ίδιου στην περιοχή της Γλυφάδας Σάββατο βράδυ (21/9) και 07/09 το προηγούμενο.

Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική όπου εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά, είπε .

Έγιναν όλες οι ενέργειες σε συνέχεια και παλιότερων, ενώ κατατέθηκε μήνυση χθες στο ΑΤ Γλυφάδας και σε όλες τις ενεχόμενες οικογένειες στις αξιόποινες αυτές πράξεις καθώς και στα ανήλικα τέκνα αυτών που συμμετείχαν με οιονδήποτε τρόπο στο συμβάν.

Προτρέπουμε τους γονείς να αναλάβουν δράση σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αντίστοιχο περιστατικό, τα παιδιά μας κινδυνεύουν πραγματικά, το θύμα εν προκειμένω είναι μια αριστούχα μαθήτρια που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ με την συμπεριφορά της, τουναντίον και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα να είναι η αιτία των εξαιρετικά δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει», κατέληξε ο πατέρας.

Πηγή: notia.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις