Βίντεο δείχνει ομάδα κοριτσιών να πλησιάζει τη 14χρονη έξω από εμπορικά καταστήματα στη Γλυφάδα, ενώ τριγύρω υπάρχουν πολλά αγόρια και κορίτσια. Εχουν συλληφθεί δύο κορίτσια και αναζητείται και τρίτο που συμμετείχε στον ξυλαδρμό.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από ομάδα 30 ανήλικων ατόμων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.09.24) φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο, ομάδα ανήλικων κοριτσιών πλησιάζει τη 14χρονη έξω από εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου η ίδια βρίσκεται μαζί με τις φίλες της.

Ξαφνικά ένα από τα κορίτσια αρχίζει να τη χτυπά από πίσω στο κεφάλι της και μετά της ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα μάτια άλλων ανηλίκων, που απλώς κοιτάζουν , καθήμενοι δίχως καν να παρεμβαίνουν, μέχρι που η 14χρονη πέφτει στο έδαφος αναίσθητη από το ξύλο.

Η παρέμβαση ενός περαστικού, όπως φαίνεται σταμάτησε την πρωτοφανή μανία των δύο κοριτσιών , επίσης ανήλικων,  που είχαν αρχίσει να επιτίθενται στην 14χρονη.

Δημογλίδου για ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα: Δεν βοήθησε κανείς το παιδί
Δεν βοήθησε κανείς το παιδί που δέχθηκε επίθεση πέφτοντας θύμα ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα, δήλωσε το πρωί της Τρίτης η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, επισημαίνοντας την αγριότητα του περιστατικού.
Κανείς από όσους περνούσαν από το σημείο και είδαν το περιστατικό ή από τα 25 άτομα που εκτιμάται ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό δεν ενημέρωσε την αστυνομία για όσα συνέβαιναν.
Δημογλίδου: Δεν βοήθησε κανείς το παιδί την ώρα του ξυλοδαρμού

Δεν έχουμε διαπιστώσει ποιος είναι ο λόγος που επιτέθηκαν στο παιδί, μάλλον για ασήμαντη αφορμή, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία επισήμανε επίσης ότι δεν βοήθησε κανείς την 14χρονη την ώρα της επίθεσης με κλωτσιές και μπουνιές. .
Το θύμα αναγνώρισε τρία από τα άτομα, και τα τρία κορίτσια, που της επιτέθηκαν, εκ των οποίων τα δύο έχουν συλληφθεί μαζί με τους γονείς τους: Έπρεπε να συλληφθούν και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, είπε η κ. Δημογλίδου, προσθέτοντας πως μαζί με τα τρία άτομα που αναγνώρισε η 14χρονη, υπήρχαν και πολλά ακόμα, άγνωστα σε αυτή. Αποκάλυψε επίσης πως και οι δράστες είναι συνομήλικοι, 14 ετών και πως πιθανότατα επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή, χτυπώντας άγρια το κορίτσι: «Δεν έχουμε διαπιστώσει ποιος είναι ο λόγος που επιτέθηκαν στο παιδί, μάλλον για ασήμαντη αφορμή», είπε η ίδια μιλώντας στο Action 25

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «τρόμαξε και τους αστυνομικούς η καταγγελία που έκανε ο πατέρας το Σάββατο. Μιλάμε για επίθεση σε 14χρονη από συνομηλίκους δράστες. Πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ ο τρόπος που έδρασαν τα ανήλικα, αλλά και ο τρόπος που πρέπει να λειτουργήσουμε και εμείς, που έχουμε παιδιά παραβατικά».

Η κ. Δημογλίδου αποκάλυψε ότι «το παιδί δεν ανέφερε μεμονωμένο περιστατικό, αλλά και άλλα, στην βδομάδα που πέρασε και σε όλη την χρονιά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook