Οι δράστες υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους δυο υπαλλήλους της χρηματαποστολής και αφού πήραν τις κασετίνες με τα λεφτά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ληστεία με 4 δράστες σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής ιδιωτικής εταιρείας έγινε λίγο μετά τις 15.30 στο Λαύριο, έξω από μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών.

Οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής είχαν συγκεντρώσει χρήματα από διάφορα καταστήματα και μετέφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ. Ενώ είχαν παραλάβει τις εισπράξεις από μεγάλο κατάστημα αλυσίδας παιχνιδιών στο Λαύριο, έπεσαν θύματα ληστείας . Μάλιστα αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ποσό τελικά που πήραν οι ληστές να ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 15:30 τέσσερεις άγνωστοι δράστες, επιβαίνοντες σε πράσινο Honda Civic, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπάλληλους της χρηματαποστολής.

Στο πλαίσιο της ενέδρας, ένας εκ των τεσσάρων έριξε μπογιά στο όχημα της χρηματαποστολής, την ώρα που το ΙΧ των δραστών έκλεινε τον δρόμο. Μόλις το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε, οι υπάλληλοι άνοιξαν τις πόρτες και έπεσαν θύματα της ληστείας.

Αστυνομικοί βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, ενώ δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες. Παράλληλα, ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας από το κατάστημα για να δουν τις κινήσεις των δραστών και να ακολουθήσουν το δρομολόγιό τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook