Στο Δικηγορικό Σύλλογο έγινε η συνάντηση και το κλίμα ήταν παγωμένο.

Αντιμέτωπος με το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, βρέθηκε σήμερα ο Απόστολος Λύτρας όπου λογοδότησε για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού της εν διαστάσει συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Στα γραφεία του ΔΣΑ λοιπόν βρέθηκε το πρώην ζευγάρι με την Σοφία Πολυζωγοπούλου να είναι μάρτυρας ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου όπου παραπέμφθηκε ο γνωστός δικηγόρος.

Το κλίμα ήταν βαρύ και οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα, παρά μόνο για ό,τι αφορούσε τα διαδικαστικά.

Η κάμερα του Star και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος κατέγραψαν το πρώτο τετ α τετ της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με τον εν διαστάσει σύζυγό της και κατηγορούμενο ποινικολόγο.

Αν και η δικηγόρος δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, υποστήριξε στον ρεπόρτερ του Star ότι βρίσκεται ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια και να μεγαλώσει σωστά το παιδί της.
Απόστολος Λύτρας: Η ποινή που θα του επιβληθεί από το ΔΣΑ

Στο πειθαρχικό συμβούλιο, , είχε παραπεμφθεί με το ερώτημα της παύσης από τα καθήκοντα ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος σήμερα ζήτησε αναβολή, όμως απορρίφθηκε το αίτημά του.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση ως μάρτυρα της κ. Πολυζωγοπούλου και ακολούθησαν οι εξηγήσεις του κ. Λύτρα, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η ποινή θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αναμένεται να του επιβληθεί προσωρινή παύση για λίγους μήνες ή ακόμη και οριστική παύση από τα καθήκοντά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook