«Γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;» , είπε ο 14χρονος μαθητής στο διευθυντή του σχολείου και άρχισε να τον χτυπά με γροθιές.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου κατέληξε διευθυντής Γυμνασίου στο Ηράκλειο αφότου μαθητής του σχολείου τον ξυλοκόπησε γρονθοκοπώντας τον γιατί ενημέρωσε τους γονείς του ότι έκανε κατάληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί λίγο μετά τις 08.00 όταν ο διευθυντής είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν στο Γυμνάσιο. Σύμφωνα με τον τραυματία διευθυντή του σχολείου που μίλησε αποκλειστικά στο RadioMe ο ανήλικος φερόμενος δράστης του ξυλοδαρμού είχε στήσει καρτέρι στο διευθυντή που τον “κάρφωσε” στους γονείς του.

Έτσι μόλις τον είδε άρχισε να τον χτυπά με μανία στο πρόσωπο με μπουνιές αλλά και σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύματα, σε πολλά σημεία του προσώπου αλλά και σε άνω άκρο του. Όπως τόνισε γλύτωσε τα χειρότερα με την παρέμβαση διερχόμενων πολιτών.

Αμέσως μετά την επίθεση και σύμφωνα πάντα με τον τραυματία διευθυντή του σχολείου ο δράστης που είναι μαθητής Β΄ Γυμνασίου το έβαλε στα πόδια εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ανήλικο μαθητή, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί αντιμετωπίζουν τα τραύματά του, ενώ όπως είπε μέσα το νοσοκομείο μόλις γίνει καλά θα σκεφτεί τις περαιτέρω κινήσεις του για το περιστατικό.
Ακούστε τι είπε αποκλειστικά στο RadioMe 88.4 o τραυματίας Διευθυντής:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook