Το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και είχε απασχολήσει την Αστυνομία με αλληνομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία.

Δολοφονία 68χρονου μέσα στο σπίτι του στο Πέραμα της Κέρκυρας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη 49χρονη σύζυγο του θύματος να ομολογεί το έγκλημα.

Ο 68χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός με μαχαιριά στην ωμοπλάτη στο Πέραμα Κέρκυρας μέσα στο σπίτι που ζούσε με την 49χρονη Ρωσίδα σύζυγό του και την 11χρονη κόρη τους.

Η σύζυγός του, προσήχθη στην Αστυνομία και στην ανάκριση ομολόγησε ότι τον σκότωσε με ένα μαχαίρι κουζίνας.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν, περίπου στις 3.30 η κόρη του κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε ότι ο πατέρας της επέστρεψε πριν λίγο στο σπίτι τους που βρίσκεται στο Πέραμα και είναι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανόν μαχαιρωμένος, και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα΄, ενώ ο θάνατος του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή από αιμορραγία.

Στον χώρο εκτός από την κόρη του, βρισκόταν και η σύζυγος του 68χρονου, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα το ζευγάρι έχει απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Τα περαστικά ήταν τρία. Το πρώτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στην σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, και τα άλλα δυο το 2024 τον Ιαουάριο και τον Φεβρουάριο με μηνύσεις που είχαν υποβάλλει και οι δύο .

Κατά την αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί εντός και εκτός της οικίας, βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων έξω από το σπίτι, μέσα σε σακούλα, τα ρούχα της κόρης του γεμάτα με αίματα καθώς και ένα μαχαίρι, που πιθανολογείται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook