«Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε - Την έχω φωτό με τις μελανιές», φέρεται να είπε σε ομαδική συνομιλία ένα από τα κορίτσια που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Σοκάρουν οι διάλογοι που έχουν κυκλοφορήσει στα social media μεταξύ των ανηλίκων που φέρονται να συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.9.24).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τη Φαίη Μαυραγάνη, κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που έδειρε τη 14χρονη έγραψε: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε – Την έχω φωτό με τις μελανιές».
«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», σημειώνει η ανήλικη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Επίσης σε άλλο ηχητικό ηχητικό που στάλθηκε σε ομαδική συνομιλία, μέρος της οποίας ανέβηκε στο TikTok, σύμφωνα με το newsit.gr η μία από τις ανήλικες, η οποία φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση εναντίον της 14χρονης, ακούγεται να λέει:
«Κατά τις 12:00-01:00, με την παρέα που ήμασταν και την προηγούμενη φορά, θα πάμε να τη γ@@ε στο ξύλο, να πεθάνει! Αλήθεια, θα πεθάνει, στο ορκίζομαι!».

Και συνεχίζει: «Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως! Γιατί θα είναι πολύ αργά. Έχει κάνει πάρα πολλά. Οπότε, περιμένετε από τώρα την κηδεία της, έχει πεθάνει. Και αλήθεια, δεν ξέρω γιατί καν ασχολείστε».
Σε άλλο ηχητικό από ομαδική συνομιλία, μετά το περιστατικό, η ανήλικη ακούγεται να λέει:
«Εγώ θα βγω από την ομαδική αφού το ζητάτε πάρα πολλοί. Δεν θα ξανασχοληθώ γενικά και σας γράφω στα α@@α μου, επειδή με έχετε πρήξει. Να ξέρετε ό,τι είπα ισχύει, αύριο είναι πεθαμένη η φίλη σας. Είναι ήδη στο νοσοκομείο με μελανιές, έχει βγει, δεν ξέρω. Στ’ α@@α μου τέλος πάντων, αυτά. Φιλάκια και θα δείτε τώρα στις ειδήσεις αύριο, τη γεμίσαμε με μελανιές, το μαχαίρι λογικά την τρυπήσαμε στην κεφάλα της, αλλά αυτά. Περιμένετε part 2, αυτά».
Για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο 14χρονες συμμαθήτριες της, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες , ενώ έχει ταυτοποιηθεί και μία 16χρονη, από άλλο σχολείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook