Η έδρα της εταιρίας που ίδρυσε ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη είναι στη διεύθυνση της μεζονέτας του ζευγαριού στο Κολωνάκι – Το κεφάλαιο και το ιδρυτικό έγγραφο

Στη σύσταση της εταιρείας Barry’s Greece Ι.Κ.Ε., προχώρησε ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο σύστασης της εταιρείας.

Γυμναστήριο στο Κολωνάκι, ανοίγει ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Αυτό προκύπτει από τη σύσταση, σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, μιας νέας εταιρείας και συγκεκριμένα της εταιρείας με την επωνυμία «Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.»

Η σύσταση έγινε με αρχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ και έδρα της εταιρείας ορίστηκε ο Δήμος Αθηναίων και συγκεκριμένα το ακίνητο στο Κολωνάκι. Πρόκειται την πολυτελή μεζονέτα σε πολυκατοικία , την οποία αγόρασαν προ μηνών ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Ο σκοπός της εταιρείας
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασης της εταιρείας, σκοπός της είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), καθώς υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.

Μοναδικός εταίρος και διαχειριστής 100% όπως σημειώνεται, είναι ο Tyler Matthew Mcbeth.

Το κεφάλαιό της ορίζεται σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις