«Θα σε αγαπώ για πάντα άγγελε μου», το αντίο της συντρόφου του 26χρονου που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης.

Η όμορφη κοπέλα , που είχε σχέση τον τελευταίο χρόνο με τον 26χρονο Ίωνα Καρούση, θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γιάφα στο Τελ Αβίβ είναι απαρηγόρητη από τον αναπάντεχο χαμό του.

Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες μέσα σε αυτό τον 1 χρόνο. Είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, γεμάτος χαμόγελο, καλοσύνη, αγάπη προς τον πλησίον σου. Πάντα να βοηθάς τους άλλους, πάντα γλυκομίλητος και γεμάτος αγάπη για ζωή…», αναφέρει στην ανάρτησή της στο facebook η Μαργαρίτα που πριν από τρία χρόνια έχασε και τον ιερέα πατέρα της και συμπλήρωσε:

«Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες, μου έφερες την ηλιαχτίδα σου, ονειρεμένε μου, λατρεμένε μου . Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω. Με πολύ πολύ αγάπη η Μαργαριτούλα σου».

Νωρίτερα είχε κάνει δύο ακόμη συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε η σύντροφος του Ιωνά Καρούση, Μαργαρίτα δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Ενώ στην επόμενη ανάρτηση σημειώνει, «φύλακα, άγγελέ μου»

Ο 26χρονο Ιωνάς Καρούσης, Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ισραήλ με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης, λίγο οριν το χτύπημα τ5ου Ιράν στο Ισραήλ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την ελληνική κοινότητα.

Ο 26χρονος γιός γνωστού γιατρού καθηγητή Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, ήταν απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής και τη μοιραία νύχτα βριοσκόταν στο τραμ στη Γιάφα, προκειμένου να πάρει φωτογραφίες για μια εργασία που έκανε. Η μοίρα όμως του επιφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι.Δύο ένοπλοι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ πυροβολώντας αδιακρίτως τον κόσμο που ήταν εκεί, ανάμεσα τους και ο 26χρονος Ίωνας Καρούσης που βρήκε το θάνατο, πάνω στο άνθος της ηλικίας του.

Ήταν γιος πολύ γνωστού γιατρού στα Ιεροσόλυμα. Συγκεκριμένα ήταν γιος του γνωστού νευρολόγου Δημήτρη Καρούση, οποίος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη το 1988 για να ζήσει στο Ισραήλ. Η μητέρα του θύματος είναι επίσης γιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωνάς Καρούσης ήταν φοιτητής στο Τελ Αβίβ, ενώ οι γονείς του μένουν στη νέα πόλη της Ιερουσαλήμ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook