Δύο αδέλφια, 17 και 19 χρόνων ομολόγησαν την δολοφονία ενός 28χρονου Αλβανού υπήκοου στην Κυψέλη, μετά από αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας.Το θύμα ήταν θείoς τους και ισχυρίζονται ότι τους βίαζε όταν ήταν παιδιά.

Όλα συνέβησαν περίπου το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 11 βράδυ όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο δρόμο, με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή του αιματηρού καβγά ανάμεσα στον 28χρονο, τον 17χρονο και τον 19χρονο.

Η συμπλοκή έγινε περίπου στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, στον πεζόδρομο της οδού Χανίων. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής το θύμα μαχαιρώθηκε και αιμόφυρτο έφτασε μέχρι την οδό Πατησίων, όπου και κατέρρευσε.

Τα δυο αδέρφια, Έλληνες με αλβανική καταγωγή, όπως και το θύμα που ήταν θείος τους, προσήλθαν στο Α.Τ Κυψέλης και ομολόγησαν την πράξη τους, ισχυριζόμενοι ότι το θύμα όταν ήταν παιδιά στην Αλβανία, τους βίαζε. .
Μάλιστα, τα μοιραία χτυπήματα, φέρεται να τα έκανε ο 17χρονος.

Αυτόπτης μάρτυρας, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το περιστατικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις